Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Det är ett unikt tillfälle där du som besökare får chans att knyta kontakter med arbetsgivare du kanske inte annars skulle träffat. Framtidsmässan är också en plats för inspiration och praktiska verktyg för din framtida karriär. Inträdet är gratis men du behöver biljett som du hämtar på framtidsmässan.com!

Utställarna kommer från hela Sverige och har med sig konkreta erbjudanden i form av exempelvis jobb, exjobb, praktikplatser, uppsatsämnen och sommarjobb.

I Verkstan får du som besökare handfasta tips för jobbsökandet. Här hittar du experter som väntar på att hjälpa dig med dina frågor eller funderingar inför inför arbetslivet och som kan ge dig de verktyg du behöver för att få det där så viktiga första jobbet.

För mer information besök eventet på Facebook.