Med bara några få dagar kvar börjar det dra ihop sig för årets Futurum! Dagen då du har möjlighet att prata sommarjobb, exjobb, praktik, framtid, yrke och allt däremellan!

Mer information om tider för dagen m.m. hittar du på Facebook.


Nu går det att söka till styrelsen och sexmästeriet 2018! Men vilka poster finns det att söka till, och vad gör de? Och hur söker jag?

(mer…)


Tyvärr är alla platser nu uppbokade, men håll utskick efter liknande resor i framtiden!

Tisdag den 6/ 12 ordnar HiG en resa till Hudiksvall där man besöker två intressanta företag och ser vilka möjligheter till exjobb och framtida karriär de erbjuder. Företagen är Monitor och HIAB AB. Efter tidigare studiebesök berättar Morgan på Monitor att gästande studenterna nu är anställda hos dem!

(mer…)Nu går det att söka till styrelsen och sexmästeriet 2017! Men vilka poster finns det att söka till, och vad gör de? Och hur söker jag?

(mer…)


Som många av er hört så har Gefleteknologernas lokal Trossen blivit utsatt för inbrott under den senaste månaden. Föreningen blev av med både pengar och teknikutrustning, och vi kämpar nu stenhårt för att komma i ordning ordentligt till insparken 2016, som startar 24 augusti.

Misströsta inte, föreningen kommer att överleva! Insparken kommer att bli av. Däremot måste vi stärka upp lokalen med ett nytt, säkrare inbrottslarm, byta ut nödutgångarna efter vandaliseringen och skaffa ny ljudutrustning.

Gefleteknologerna vänder sig nu till dig som vill skänka en slant för att hjälpa föreningen en bit på vägen. För föreningen skulle era bidrag betyda att vi kan fördela de medlen vi har för att inget liknande ska kunna hända igen, och att vi ska kunna ordna en fantastisk hösttermin åt alla er!

Gefleteknologerna är otroligt tacksamma för minsta lilla summa. Swisha ditt bidrag till 123 281 12 71 och skriv LARM som meddelande, eller gör en överföring direkt till plusgiro 203246-4. Vi tar emot bidrag fram till och med 2016-09-30.

Vill du skänka något annat än pengar? Hör av dig till info@gefleteknologerna.se eller ring till 076-24 40 355.

Dela även gärna eventet på Facebook.


Som på de flesta andra högskolor och universitet anordnas på Högskolan i Gävle en introduktionsvecka för alla nya studenter. Under denna vecka kommer du att få träffa nya kompisar, både ur ditt egna och andra program. Du kommer att introduceras till Gävles studentliv, lära dig hitta runt skolområdet och självklart ha jättekul!

Läs allt om tid, plats m.m. här.


Om några månader är det återigen dags att introducera nya studenter till studentlivet i Gävle, och till det behöver vi självklart ha phaddrar!

(mer…)


Är du framtidens ingenjör?

Har du hört den här förut? Världen förändras och det påverkar oss alla – och takten bara ökar. Vi har kollat och det verkar stämma!

Teknikutvecklingen ger nya möjligheter att förändra och förbättra och som ingenjör kan man ta aktiv del i utvecklingen. Välkommen till en inspirerande mingelkväll där vi delar med oss av vår syn på trenderna i framtidens produktutveckling och de möjligheter som konsultbranschen erbjuder dig som ingenjör. Vill du förändra och förbättra människors vardag? Har du det som krävs? Kom och testa din konsultprofil!

Eventet riktar sig främst till ingenjörsstudenter inom automation, data, elektro-, maskin och automationsteknik men alla är förstås välkomna!

Knightec bjuder på mat och dryck om du är anmäld (50 platser, först till kvarn)

(mer…)


På lördagskvällen samlades ett omfångsrikt och glatt gäng Gefleteknologer tillsammans med andra ideelt aktiva för en gala för att hyla de som varit ideelt aktiva under det gångna året.

(mer…)