Ny student till hösten? Läs mer här!

Tyvärr är alla platser nu uppbokade, men håll utskick efter liknande resor i framtiden!

Tisdag den 6/ 12 ordnar HiG en resa till Hudiksvall där man besöker två intressanta företag och ser vilka möjligheter till exjobb och framtida karriär de erbjuder. Företagen är Monitor och HIAB AB. Efter tidigare studiebesök berättar Morgan på Monitor att gästande studenterna nu är anställda hos dem!

(mer…)Nu går det att söka till styrelsen och sexmästeriet 2017! Men vilka poster finns det att söka till, och vad gör de? Och hur söker jag?

(mer…)


Som många av er hört så har Gefleteknologernas lokal Trossen blivit utsatt för inbrott under den senaste månaden. Föreningen blev av med både pengar och teknikutrustning, och vi kämpar nu stenhårt för att komma i ordning ordentligt till insparken 2016, som startar 24 augusti.

Misströsta inte, föreningen kommer att överleva! Insparken kommer att bli av. Däremot måste vi stärka upp lokalen med ett nytt, säkrare inbrottslarm, byta ut nödutgångarna efter vandaliseringen och skaffa ny ljudutrustning.

Gefleteknologerna vänder sig nu till dig som vill skänka en slant för att hjälpa föreningen en bit på vägen. För föreningen skulle era bidrag betyda att vi kan fördela de medlen vi har för att inget liknande ska kunna hända igen, och att vi ska kunna ordna en fantastisk hösttermin åt alla er!

Gefleteknologerna är otroligt tacksamma för minsta lilla summa. Swisha ditt bidrag till 123 281 12 71 och skriv LARM som meddelande, eller gör en överföring direkt till plusgiro 203246-4. Vi tar emot bidrag fram till och med 2016-09-30.

Vill du skänka något annat än pengar? Hör av dig till info@gefleteknologerna.se eller ring till 076-24 40 355.

Dela även gärna eventet på Facebook.


Som på de flesta andra högskolor och universitet anordnas på Högskolan i Gävle en introduktionsvecka för alla nya studenter. Under denna vecka kommer du att få träffa nya kompisar, både ur ditt egna och andra program. Du kommer att introduceras till Gävles studentliv, lära dig hitta runt skolområdet och självklart ha jättekul!

Läs allt om tid, plats m.m. här.


Om några månader är det återigen dags att introducera nya studenter till studentlivet i Gävle, och till det behöver vi självklart ha phaddrar!

(mer…)


Är du framtidens ingenjör?

Har du hört den här förut? Världen förändras och det påverkar oss alla – och takten bara ökar. Vi har kollat och det verkar stämma!

Teknikutvecklingen ger nya möjligheter att förändra och förbättra och som ingenjör kan man ta aktiv del i utvecklingen. Välkommen till en inspirerande mingelkväll där vi delar med oss av vår syn på trenderna i framtidens produktutveckling och de möjligheter som konsultbranschen erbjuder dig som ingenjör. Vill du förändra och förbättra människors vardag? Har du det som krävs? Kom och testa din konsultprofil!

Eventet riktar sig främst till ingenjörsstudenter inom automation, data, elektro-, maskin och automationsteknik men alla är förstås välkomna!

Knightec bjuder på mat och dryck om du är anmäld (50 platser, först till kvarn)

(mer…)


På lördagskvällen samlades ett omfångsrikt och glatt gäng Gefleteknologer tillsammans med andra ideelt aktiva för en gala för att hyla de som varit ideelt aktiva under det gångna året.

(mer…)


Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Det är ett unikt tillfälle där du som besökare får chans att knyta kontakter med arbetsgivare du kanske inte annars skulle träffat. Framtidsmässan är också en plats för inspiration och praktiska verktyg för din framtida karriär. Inträdet är gratis men du behöver biljett som du hämtar på framtidsmässan.com!

Utställarna kommer från hela Sverige och har med sig konkreta erbjudanden i form av exempelvis jobb, exjobb, praktikplatser, uppsatsämnen och sommarjobb.

I Verkstan får du som besökare handfasta tips för jobbsökandet. Här hittar du experter som väntar på att hjälpa dig med dina frågor eller funderingar inför inför arbetslivet och som kan ge dig de verktyg du behöver för att få det där så viktiga första jobbet.

För mer information besök eventet på Facebook.


Nu är festschemat uppdaterat med den info som finns kring höstens evenemang än så länge. Vid varje pubkväll står en ansvarig, om man är sugen på att prova på att jobba under en kväll så kan man höra av sig till den ansvariga för just den kvällen på Facebook eller via den angivna mailadressen.

Det är alltid bra att hålla utkik efter evenemang med lite mer info på Facebook (Trossen Af Gefleteknologerna).

För att komma in på Trossen krävs leg & GILTLIGT kårleg/Gefleteknologernas medlemskort.
Ingen egen alkohol är välkommen in på Trossen och visitering utav väskor kommer ske i entrén!