Sorry, this entry is only available in Swedish.

Halloj! Med helgens festligheter avklarade är det dags att blicka framåt. På onsdag 10/10 är det nämligen OVEINVIGNING! Vill man ha sin OVE invigd skall man infinna sig på den röda BARacken senast kl 19.00 (absolut senast 19.15 annars får man vänta till nästa invigning).

För er som har biljett till sjöslaget men ännu ej fått en OVE och verkligen verkligen vill ha en till sjöslaget kan komma förbi BARacken på måndag eller tisdag mellan ca: kl 12-13. Ni kommer med största sannolikhet inte få den storleken ni beställt men som sagt vill ni ändå ha en OVE att inviga på onsdag så ska vi se vad vi kan göra. Tyvärr är det dock så att alla som åker inte kommer ha en OVErall till denna resa men ni får klä ut er till pirater istället eftersom det är pirattema iår :).

På onsdag efter invigningen ca: kl 20.00 är det märkespub och bl.a. vi i PR-Info kommer sälja märken och annat smått och gott. Försäljningen pågår så länge det finns intresse men som längst till ca: 22.00. Ett bra tillfälle att bunkra upp med bytesmärken inför resan med andra ord, det kan även vara så att G-Techs episka sjöslaget märke kommer finnas till försäljning från onsdag och framåt. 🙂 Det finns 200st först till kvarn. Vi kommer även stå i rävhallen torsdag och fredag ca: kl 12-13 och sälja märken m.m.

En sista sak, det som händer på invigningen STANNAR på invigningen. Det blir roligare för alla om ni som inviger era OVEraller inte berättar för de andra vad som händer under en invigning.