Sorry, this entry is only available in Swedish.

Det har (med all rätt) börjat komma lite frågor om OVEraller, så jag tänkte reda ut lite här.

Vid beställning blev vi lovade leverans v.44 (vilket är det vi har sagt till de som frågat), men när jag kontaktade de vi beställt av förra veckan fick jag till svar att de blivit försenade på fabriken och ej hade något leveransdatum just då. Däremot nämnde han att vi var bland de första i Sverige med att skicka in vår beställningen och kommer således få våra OVEraller med första leveransen från fabriken, vilken enligt honom skulle vara inom en snar framtid. En klen tröst men det är så det ligger till i nuläget.

Tyvärr har jag ingen mer information, jag ska ringa och tjata imorgon igen så återkommer jag så fort jag har fått ett bekräftat leveransdatum.