Sorry, this entry is only available in Swedish.

Är du byggingenjör med inriktning arkitektur och miljö?

Ta chansen och sök till Traineedagen!
Du är eftertraktad!
Fredagen den 4 oktober slår vi upp portarna till den tredje upplagan av Traineedagen som kommer att hållas på Norra Latin i Stockholm.

Traineedagen syftar till att samla företag med traineeprogram under en dag så att du som besökare kan få en ordentlig bild av vad det innebär att vara trainee, vad som krävs och vad du kan göra för att öka dina möjligheter att komma in på ett traineeprogram. Nätverka, gå på seminarier och workshops och skaffa dig ovärderliga kontakter för din framtida karriär.

www.traineedagen.se/2013/signup.php kan du ansöka om ett deltagarpass och läsa mer om de utställande företagen. Gratis för studenter och young professionals. Begränsat antal platser. Anmäl dig påwww.traineedagen.se Ange regkod: GH2

Välkommen med din ansökan!