Sorry, this entry is only available in Swedish.

Om några månader är det återigen dags att introducera nya studenter till studentlivet i Gävle, och till det behöver vi självklart ha phaddrar!

Som phadder kommer du tillsammans några andra phaddar att ta hand om en grupp n0llor under insparken som håller på under vecka 34-35 (den inledds med ett obligatoriskt phaddermöte måndagen den 22 augusti). Ni kommer att leda dessa vilsna varelser runt campusområdet, stötta och hjälpa dem under sin första vecka, och såklart visa dem hur kul det är att vara student! Det kan även hända att du får jobba på Trossen någon kväll tillsammans med übrarna.

Anmälan sker genom mail till alderman@gefleteknologerna.se senast 8:e maj, ange namn, telefonnummer samt epostaddress. Det går att ansöka parvis, d.v.s. att du och en kompis ansöker gemensamt och då hamnar i samma grupp.