Warning: Array to string conversion in /customers/f/9/a/gefleteknologerna.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-query.php on line 4175 Warning: Array to string conversion in /customers/f/9/a/gefleteknologerna.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-query.php on line 4175

Sorry, this entry is only available in Swedish.

Som många av er hört så har Gefleteknologernas lokal Trossen blivit utsatt för inbrott under den senaste månaden. Föreningen blev av med både pengar och teknikutrustning, och vi kämpar nu stenhårt för att komma i ordning ordentligt till insparken 2016, som startar 24 augusti.

Misströsta inte, föreningen kommer att överleva! Insparken kommer att bli av. Däremot måste vi stärka upp lokalen med ett nytt, säkrare inbrottslarm, byta ut nödutgångarna efter vandaliseringen och skaffa ny ljudutrustning.

Gefleteknologerna vänder sig nu till dig som vill skänka en slant för att hjälpa föreningen en bit på vägen. För föreningen skulle era bidrag betyda att vi kan fördela de medlen vi har för att inget liknande ska kunna hända igen, och att vi ska kunna ordna en fantastisk hösttermin åt alla er!

Gefleteknologerna är otroligt tacksamma för minsta lilla summa. Swisha ditt bidrag till 123 281 12 71 och skriv LARM som meddelande, eller gör en överföring direkt till plusgiro 203246-4. Vi tar emot bidrag fram till och med 2016-09-30.

Vill du skänka något annat än pengar? Hör av dig till info@gefleteknologerna.se eller ring till 076-24 40 355.

Dela även gärna eventet på Facebook.