Warning: Array to string conversion in /customers/f/9/a/gefleteknologerna.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-query.php on line 4175 Warning: Array to string conversion in /customers/f/9/a/gefleteknologerna.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-query.php on line 4175

Sorry, this entry is only available in Swedish.

Tyvärr är alla platser nu uppbokade, men håll utskick efter liknande resor i framtiden!

Tisdag den 6/ 12 ordnar HiG en resa till Hudiksvall där man besöker två intressanta företag och ser vilka möjligheter till exjobb och framtida karriär de erbjuder. Företagen är Monitor och HIAB AB. Efter tidigare studiebesök berättar Morgan på Monitor att gästande studenterna nu är anställda hos dem!

Detta är framförallt intressant för er som läser IT/GIS, industriell ekonomi eller någon ingenjörsutbildning.

Kolla gärna in företagens hemsidor: Monitor och HIAB AB

Avfärd 12.15 från Högskolan. Det bjuds på sallad som lunch i bussen på vägen upp, så det är bara att anmäla sig och sedan kliva på bussen.

Väl på plats i Hudiksvall kommer man att besöka de två företagen och sedan avslutas det hela med att Monitor bjuder på middag på Restaurang 49 (fläskfilé och klyftpotatis). Beräknad återkomst i Gävle ca 20.00, absolut senast 21.00.

Kom ihåg att anmäla dig!
Anmälan till Anna Näsman på ananan@hig.se senast onsdag 23 november, med kopia till din utbildningsledare. Alla platser uppbokade!

OBS! I din anmälan måste du ange ditt namn, program/ studieår samt gärna ett mobilnummer. OBS! ange gärna önskemål om mat/ eventuella allergier.

Preliminärt program för dagen

12.15 avresa från Högskolan i Gävle (där det bjuds på en lunchsallad i bussen).

Grupp 1

  • 14.00 – Anländer till Monitor
  • 15.10 – Lämnar Monitor
  • 15.15 – Anländer HIAB AB
  • 16.10 – Lämnar HIAB AB

Grupp 2

  • 14.10 – Anländer HIAB AB
  • 15.05 – Lämnar HIAB AB
  • 15.15 – Anländer Monitor
  • 16.15 – Lämnar Monitor

16.20-16.30 till Restaurang 49 för middag – fläskfilé och klyftpotatis som Monitor bjuder på. Därefter återfärd till Gävle och Högskolan.

Har du frågor kan du höra av dig till emma.wiklund@hig.se.