Warning: Array to string conversion in /customers/f/9/a/gefleteknologerna.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-query.php on line 4175 Warning: Array to string conversion in /customers/f/9/a/gefleteknologerna.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-query.php on line 4175

Sorry, this entry is only available in Swedish.

Nu går det att söka till styrelsen och sexmästeriet 2018! Men vilka poster finns det att söka till, och vad gör de? Och hur söker jag?

I ansökningsblanketten hittar du samtliga poster och deras beskrivningar. Så här ser det ut framöver:

  • 6/9 – 22/10: Ansökningen är öppen
  • Innan vecka 45: Styrelsen kommer att nominera en person för varje post och meddela alla nominerade
  • Vecka 45 (exakt datum kommer): Skiftesmöte (liknar årsmötet) kommer hållas där alla medlemmar är välkomna att rösta. Har du inte nominerats av styrelsen kan du ändå nominera dig själv eller en vän på plats, oavsett om ni ansökt innan den 22/10.
  • Fram till 1:a februari 2018: Den nyvalda styrelsen blir inbjudna till styrelsemöten och kommer att få sina arbetsuppgifter överlämnade av avgående poster
  • 1:a februari 2018: Nya styrelsen tillträder
  • För att ansöka fyller du i ansökningsblanketten (kommer finnas på alla Trossenkvällar, annars kan du även skriva ut den själv) och lämna den i baren på Trossen eller scanna och maila till info@gefleteknologerna.se