Har du blivit antagen till en utbildning inom teknik eller miljö?

Isåfall så är Gefleteknologerna din studentförening på Högskolan i Gävle, här kommer lite viktigt info för dig som ny student.

Den i augusti börjar utbildningarna och även introduktionsveckan för dig som ny student.

Precis som det låter så är denna veckan mellan 21-28 augusti. Under veckan kommer ni få lära känna andra studenter på högskolan och få en inblick i studentlivet i Gävle. Det är helt frivilligt att delta på detta och introduktionen sker under vänliga och kontrollerade former (ingen alkoholhets tillåts). Vi rekommenderar starkt denna vecka då detta är ett oerhört bra tillfälle för dig som ny student att träffa massor med kompisar!


Nu har antagningsbeskeden för höstens kurser och program rullat in på antagning.se. Glöm inte att tacka ja till höstens utbildningar! Ses i Augusti!


Sorry, this entry is only available in Swedish.

Med bara några få dagar kvar börjar det dra ihop sig för årets Futurum! Dagen då du har möjlighet att prata sommarjobb, exjobb, praktik, framtid, yrke och allt däremellan!

Mer information om tider för dagen m.m. hittar du på Facebook.Sorry, this entry is only available in Swedish.

Tyvärr är alla platser nu uppbokade, men håll utskick efter liknande resor i framtiden!

Tisdag den 6/ 12 ordnar HiG en resa till Hudiksvall där man besöker två intressanta företag och ser vilka möjligheter till exjobb och framtida karriär de erbjuder. Företagen är Monitor och HIAB AB. Efter tidigare studiebesök berättar Morgan på Monitor att gästande studenterna nu är anställda hos dem!

(more…)
Sorry, this entry is only available in Swedish.

Som många av er hört så har Gefleteknologernas lokal Trossen blivit utsatt för inbrott under den senaste månaden. Föreningen blev av med både pengar och teknikutrustning, och vi kämpar nu stenhårt för att komma i ordning ordentligt till insparken 2016, som startar 24 augusti.

Misströsta inte, föreningen kommer att överleva! Insparken kommer att bli av. Däremot måste vi stärka upp lokalen med ett nytt, säkrare inbrottslarm, byta ut nödutgångarna efter vandaliseringen och skaffa ny ljudutrustning.

Gefleteknologerna vänder sig nu till dig som vill skänka en slant för att hjälpa föreningen en bit på vägen. För föreningen skulle era bidrag betyda att vi kan fördela de medlen vi har för att inget liknande ska kunna hända igen, och att vi ska kunna ordna en fantastisk hösttermin åt alla er!

Gefleteknologerna är otroligt tacksamma för minsta lilla summa. Swisha ditt bidrag till 123 281 12 71 och skriv LARM som meddelande, eller gör en överföring direkt till plusgiro 203246-4. Vi tar emot bidrag fram till och med 2016-09-30.

Vill du skänka något annat än pengar? Hör av dig till info@gefleteknologerna.se eller ring till 076-24 40 355.

Dela även gärna eventet på Facebook.


Sorry, this entry is only available in Swedish.

Som på de flesta andra högskolor och universitet anordnas på Högskolan i Gävle en introduktionsvecka för alla nya studenter. Under denna vecka kommer du att få träffa nya kompisar, både ur ditt egna och andra program. Du kommer att introduceras till Gävles studentliv, lära dig hitta runt skolområdet och självklart ha jättekul!

Läs allt om tid, plats m.m. här.