New student this fall? Read more here!

Date/Time: 13/03/2019 00:00
Location: Trossen
Categories:
Visit this event on Facebook
Loading Map....

Sorry, this entry is only available in Swedish.

Om några månader är det återigen dags att introducera nya studenter till studentlivet i Gävle. Därför är det ÄNTLIGEN dags att ansöka som Phadder till höstens inspark!

Insparken ligger i år mellan 21-28 augusti. 23 maj kommer första phaddermötet att hållas där information kring veckan, n0llegrupper, hur en phadder är m.m. där alla bör närvara.

Den obligatoriska phadderutbildningen som alla phaddrar måste ha gått kommer vara den 19 augusti i Folkets hus. Missar man detta tillfälle kommer man inte få köpa insparksband och därmed även missa den kommande toppenvecka. Alltså kommer det, precis som förra året, inte finnas några “slaskphaddrar”. Kan du inte vara med alla dagar under insparken? Inga problem, meddela oss det i din anmälan och dyk upp på utbildningen så kommer du bli indelad i en grupp och kan vara med när du kan.

Som phadder kommer du tillsammans några andra phaddrar att ta hand om en grupp n0llor under veckans gång. Ni kommer att leda dessa vilsna varelser runt campusområdet, stötta och hjälpa dem under sin första vecka, och såklart visa dem hur kul det är att vara student! Det kan även hända att du får jobba på Trossen någon kväll tillsammans med übrarna.

Alla Phaddrar måste ha en invigd OVErall. En invigning kommer ske i samband med insparken.

Ansökan sker genom mail till alderman@gefleteknologerna.se senast den 2 maj, ange:
* Namn
* Telefonnummer
* E-postaddress
* (Eventuellt önskad phaddervän)
* (Eventuella dagar du inte kan närvara)

Det går att önska att hamna i samma grupp som en vän så kommer vi göra så gott vi kan för att se till så att ni hamnar i samma grupp, men vi kan inte lova något.

Vill du vara fusknolla kan du även skicka din ansökan till alderman@gefleteknologerna.se