New student this fall? Read more here!

Date/Time: 13/04/2016 17:15 - 19:00
Location: Högskolan i Gävle
Categories: Other
Visit this event on Facebook
Loading Map....

Är du framtidens ingenjör?

Har du hört den här förut? Världen förändras och det påverkar oss alla – och takten bara ökar. Vi har kollat och det verkar stämma!

Teknikutvecklingen ger nya möjligheter att förändra och förbättra och som ingenjör kan man ta aktiv del i utvecklingen. Välkommen till en inspirerande mingelkväll där vi delar med oss av vår syn på trenderna i framtidens produktutveckling och de möjligheter som konsultbranschen erbjuder dig som ingenjör. Vill du förändra och förbättra människors vardag? Har du det som krävs? Kom och testa din konsultprofil!

Eventet riktar sig främst till ingenjörsstudenter inom automation, data, elektro-, maskin och automationsteknik men alla är förstås välkomna!

Knightec bjuder på mat och dryck om du är anmäld (50 platser, först till kvarn)

Plats: 33:202

Anmälan

Anmälan skickas via mail till naringsliv@gefleteknologerna.se senast söndag 10/4. Uppge namn, program, årkurs samt vilken av följande sallader du vill ha. Samtliga sallader innehåller pasta.
Alternativ 1: Kyckling
Alternativ 2: Räkor
Alternativ 3: Vegetarisk med mozzarella

Knightec

Knightec är ett teknikkonsultföretag specialiserat på produktutveckling med missionen att skapa en bättre framtid genom utveckling av människor och teknik. Vi söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Du hittar oss på 10 orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av vår produktutveckling hittar du över hela världen.www.knightec.se