New student this fall? Read more here!

Date/Time: 18/11/2018 12:00 - 15:00
Location: Trossen
Categories: Members-only activity
Visit this event on Facebook
Loading Map....

Sorry, this entry is only available in Swedish.

Den 18 november vankas det medlemsdag för Gefleteknologerna och VOX!


Var din största barndomsdröm att delta i fångarna på fortet? Gillar du att lösa kluriga problem och utmana dig själv? Nu har du chansen! Allt du behöver för att vara med är ett medlemskort i Gefleteknologerna eller VOX!

Tillsammans kommer föreningarna Gefleteknologerna och VOX att spendera en eftermiddag på äventyrsfyllda Alborgen. Genom att delta under denna medlemsdag kommer du som medlem att få ett förmånligt pris på Gästriklands alldeles egna fångarna på fortet!

För att vara med på medlemsdagen anmäler du dig via anmälningsformuläret i länken nedan.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZTvyCOBb0E9dvFF4ke0krYhPtcSTff9YSvxXWnfvd2nPwcQ/formResponse

Varje medlem ansvarar själv att ta sig till och från Alborgen. Du får använda evenemanget till att fråga/erbjuda skjuts med bil, men annars rekommenderar vi att åka buss. Åker du buss så tar du linje 1 mot Valbo-IKEA och hoppar av vid busshållsplats Åby. Därifrån till Alborgen tar det ca 15-20 min att gå. Vi uppdaterar med tidtabell och karta när det börjar närma sig! Eftersom det börjar vid 12 ser vi helst att man är där senast 11:50.

Väl på plats kommer vi att delas in i lag om ca 3-4 personer. Du önskar vilka lagmedlemmar du vill ha med i ditt lag i anmälningsformuläret. Är ni t.ex. fyra stycken som vill vara med varandra i ett lag så se till att alla önskar varandra i formuläret!
Har du ingen lagkamrat? Ingen fara, vi kommer att lösa det så att alla finns med i ett lag!

Varje medlem, oavsett förening, betalar ett maxpris på 120 kr/person. Anmälan är bindande och är öppen t.o.m. 16 november 2018. Vid förhinder kontakta Gefleteknologerna eller Raffe VOX senast den 16 november. Oavsett om du tillhör VOX eller Gefleteknologerna så ska betalningen skickas till swish 123 082 16 29, priset blir 120kr och märk gärna med “medlemsdag”.
Betalningen ska vara oss tillhanda senast den 16 november.